ELOKUVAKAUPUNKI

KAUHAVA

 

TAPAHTUMAT

UNETON48 - TAPAHTUMA

 

Vuoden 2014 alussa starttaa paikalliskampanja, jonka aikana kerätään ryhmä nuoria, jotka ovat kiinnostuneita tekemään oman lyhytelokuvan. Osallistujia kerätään Kauhavan lisäksi Evijärveltä, Lappajärveltä, Vimpelistä, Alajärveltä ja Lapualta.

 

Ryhmille järjestetään työpajoja, jossa käydään läpi elokuvanteon perusteet ja annetaan nuorille tarvittava tieto ja puitteet osallistua toukokuussa järjestettävään Uneton48-tapahtumaan.

 

Valmiit elokuvat osallistuvat Uneton48-tapahtuman kansainväliseen kisaan, jonka lisäksi Kauhavalla järjestetään syksyllä 2014 oma paikalliskatselmus nuorten tekemille tuotannoille.

 

Osallistuminen on täysin ilmaista. Jos haluat lisätietoja tai ilmoittaa haluavasi osallistua, ota yhteyttä ja klikkaa tästä.

LUOMA-AHON KYLÄELOKUVAJUHLAT 25.10.2014

 

Vuonna 2013 käynnistynyt elokuvatapahtuma palkitsee parhaat kyläelokuvat vuosittain. Vuonna 2013 lähetettyjä kilpailuvideoita oli 26 kpl, joista viisi valittiin loppukatselmukseen. 26.10.2013 järjestetyn finaalin voitto meni Kannukseen Eskolan kyläyhdistykselle. Tuotoksen nimi oli Lykky putos.

 

Lokakuussa 2014 järjestettävän tapahtuman esivalmistelut ovat jo käynnissä, joten videoiden tekemisen voi aloittaa heti. Videon muoto ja sisältö on edelleen vapaa, kunhan kylä on siinä jollain tavalla mukana. Suositeltu pituus  max. 15 min. Ilmoitamme tarkempia yksityiskohtia myöhemmin.

 

Tapahtuman suojelijana toimii Markku Pölönen.

 

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä

 

Kyläelokuvafestivaalien nettisivut:

http://kylaelokuva.fi